segitomaria

 

 

Kedves Bentlakó Diákunk!

 

 

Sikeres felvételidnek mi is örülünk! Gratulálunk Neked!

 Szeptemberben, a tanévkezdésre helyet biztosítunk neked Iskolánk kollégiumában, a mi bentlakásunkban. Ez a bentlakás nem csak a szállást és az étkezési lehetőséget nyújtja számodra, hanem igyekszünk jó feltéte-leket biztosítani ahhoz is, hogy jól tanulhass, lelkileg épülj, művelődhess, sportolj – egyszóval tartalmas diákéveid lehessenek.

 A 2019-2020-as tanév szeptember 9-én, reggel 9 órától, a kollégium épületében lévő Kápolnánkban / Díszteremben / kezdődik.

 A bentlakásba előző nap, szeptember 8-án, vasárnap költözhetsz be, 14,00 és 20,00 óra között.

 Hozz magaddal:

-                házicipőt, szabadidőruhát, tisztálkodáshoz szükséges eszközöket: két törölközőt, fürdőköpenyt, mosószert,

-                névvel ellátott, élelmiszertárolásra alkalmas műanyagdobozt ( a hűtőszekrénybe csak így tehetsz be élelmet!!! )

-                iskolai ünneplőruhát ( lányoknak fehér blúz-fekete szoknya, fiúknak fehér ing-fekete nadrág ), személyazonossági igazolványt, 3 drb. kisméretű fényképet: egy a kollégiumnak, egy  az ellenőrződbe, egy az osztályfőnöködnek,

-                saját párnát, ágyneműt, takarót(paplant)

-                a szeptemberi bentlakási díjat, ami előreláthatólag 424 ron lesz, ebből 100 ron garancia pénz, melyet a következő év májusi bentlakás díjból vonnak le. A későbbiekben minden hónap utolsó napjáig a következő hónapi összeget le kell fizetni. ( Ez azt jelenti, hogy az októberi hónapra esedékes összeget legkésőbb szeptember 30-ig lehet fizetni. )

 

Szeretettel várunk!

 Nevelők:

Gegő Edith

Bartis Elemér

Szekeres Ildikó

Szekeres Izabella

 

Csíkszereda, 2019. szeptember 3.

 

A bentlakás címe: 530103 - Csíkszereda, Mihai Eminescu utca, 3. szám, Hargita megye.

Telefon: 0266 – 372117.