segitomaria

 

 

A MAGYAR NEMZETI ÜDÜLÉSI ALAPÍTVÁNY ISMÉT ERZSÉBET-VETÉLKEDŐT HIRDET KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEK SZÁMÁRA…

 

…a tavalyi verseny iránti nagy érdeklődésre való tekintettel. Egy évvel ezelőtt mintegy 300 csapat jelentkezett az Erzsébet-vetélkedőre, s az indulók több mint fele megoldotta a négy írásbeli forduló feladatait.

Honismereti vetélkedőnk célja ezúttal is az, hogy minél több fiatalban felébresszük a vágyat hazánk ismert és „rejtőzködő” értékeinek felfedezése iránt.

Szólj két barátodnak, osztálytársadnak, s már be is nevezhetsz a csapatversenybe. A Kárpát-medencei magyarság kultúrájához, történelméhez, természeti értékeihez kapcsolódó feladatsorokat – majd pedig a megoldásokat – a www.vetelkedo.erzsebetprogram.hu oldalon fogjátok megtalálni.

A négyfordulós vetélkedő során 2013 novemberétől 2014 februárjáig az internet segítségével megoldandó szórakoztató és érdekes feladatok teszik próbára tudásotokat és türelmeteket.

A legeredményesebb csapatok 2014 márciusában szóbeli döntőn versenghetnek az összesen 1 millió forint értékű tárgynyereményekért valamint üdülési lehetőségekért.

A vetélkedő kezdete: 2013. november 15.

Ha többet szeretnél tudni a játékról, kattints az Erzsébet-program honlapjára (www.vetelkedo.erzsebetprogram.hu), s nevezz be az Erzsébet-vetélkedőre!