segitomaria

 

Lány kosárlabda

Liceumi kupa – megyei szakasz
2010. március 12.

Az iskola lány csapata ezen a versenyen nagyszerűen teljesített, I. helyezést, arany érmet szerzett. A siker a csapattagok közötti kooperációnak köszönhető, amely nélkül jó „játék” nem jöhet létre. Jó játék csak jó játékosokkal és küzdeni akarással valósulhat meg. Nem állíthatom azonban, hogy a versenyzés csak pozitív élményeket, hatásokat okozott. Azonban a negatív élmények feldolgozását is meg kell tanulni, és ami a legfontosabb: a negatív élmények is létrehozhatnak pozitív hatást. Mindezt játékosan, örömszerző módon, meghatározott cél érdekében tették, élték meg a lányok.
A csapat tagjai: Balázs Éva, Vrencsán Szidónia, Gegő Beáta, André Emese, Takács Emőke, Boér Andrea, Gercuy Ildikó, Boér Laura, Dobos Anita, Bakcsy Kata, Tankó Andrea, Kósa Csilla.

 

 

Asztalitenisz

2010. március 11.


Mint minden éveben, az idén is iskolánk szervezte meg az asztalitenisz bajnokság városi szakaszát, amely igen csak nagy népszerűségnek örvend. Iskolánkat 4 diák: 2 lány – Gegő Beáta és Balázs Éva, valamint 2 fiú – Bors Hunor és Frank Gellért képviselték.
A nyertesek között szerepelt a lányok korosztályában Gegő Beáta, aki III. díjat szerzett.

 

Pitó Noémi

testnevelés szakos