Ballagás 2024

Ballagás

Ballagtak a XII-es osztályaink! Ebben az évben 92-en intettek búcsút iskolájuknak 2024. június 8-án, és tele reményekkel, bizakodva vágtak neki az nagybetűs életnek. Sok sikert kívánunk!

prédikáció

Ballagási prédikáció

Kedves Püspök atya, Főtisztelendő paptestvérek, Kedves Szülők, Nagyszülők, Tanár Kollégák, Munkatársak! Kedves Diákjaink! Tisztelt elöljárók a Tanfelügyelőség, a Város és a Konzulátus részéről! Tisztelt vendégeink! Kedves Ballagók! Az országos vallástan olimpiász alkalmával, mely április 24-26. közt Kézdivásárhelyen került megrendezésre, ellátogattunk Lemhénybe, tovább »

XIII. Gimisztár 2024

XIII. Gimisztár

2024. május 28-án került megrendezésre iskolánk tehetségkutató versenye, viszont az elmúlt évekkel ellentétben nem Gimisztár, hanem ”GimiGála” nevet kapta, hiszen idén a tehetségkutató műsor után egy bálos mulatságot is rendeztünk. A versenyzők továbbra is 3 kategóriában mutathatták meg tehetségüket, pontosabban: tovább »

emlékkönyv2023

Emlékkönyv

Kedves egykori segítőmáriás diákok! Megjelent iskolánk emlékkönyve, amely gimnáziumunk újjáindulásának 30 évét foglalja össze: iskolatörténetet, visszaemlékezéseket, tablókat, kicsengetési kártyákat, fontosabb eseményeket tartalmaz. Ajánljuk figyelmetekbe, a titkárságon megvásárolható munkanapokon 9 és 14 óra között.

Segítő Mária Gimnázium

Kedves Látogató!

Köszöntöm a Segítő Mária Római Katolikus Gimnázium megújult honlapján! Gimnáziumunk az 1991-1992-es tanévben a Gyulafehérvári Római Katolikus Érsekség indítványozására több mint negyven év kényszerszünet után indult újra. Azóta újabb  harminc év telt el, ami alatt Csíkszereda és a környék meghatározó tovább »