Bolyai matematika csapatverseny - nemzetközi döntő 2024-1

Bolyai Matematika Csapatverseny – nemzetközi döntő

2024. június 29-én Budapesten, a Baár-Madas Református Gimnáziumban zajlott a Bolyai Matematika Csapatverseny nemzetközi döntője. A vetélkedőre öt országból -Ausztriából, Magyarországról, Németországból, Romániából (Erdélyből) és Szerbiából jutottak tanulók. Azok a négytagú csapatok vehettek részt a döntőn, akik az országos szakaszon első helyezettként tovább »

Te Deum 2024

Te Deum – Tanévzáró

Tanévzáróra gyűlt össze iskolánk apraja-nagyja, tanárai, munkaközössége. Ez az ünnep nemcsak arról szólt, hogy véget ért a tanév és megjött a várva várt vakáció, hanem Spiri atyánk 25 éves pappá szentelésének is ünnepe volt.

emlékkönyv2023

Emlékkönyv

Kedves egykori segítőmáriás diákok! Megjelent iskolánk emlékkönyve, amely gimnáziumunk újjáindulásának 30 évét foglalja össze: iskolatörténetet, visszaemlékezéseket, tablókat, kicsengetési kártyákat, fontosabb eseményeket tartalmaz. Ajánljuk figyelmetekbe, a titkárságon megvásárolható munkanapokon 9 és 14 óra között.

Segítő Mária Gimnázium

Kedves Látogató!

Köszöntöm a Segítő Mária Római Katolikus Gimnázium megújult honlapján! Gimnáziumunk az 1991-1992-es tanévben a Gyulafehérvári Római Katolikus Érsekség indítványozására több mint negyven év kényszerszünet után indult újra. Azóta újabb  harminc év telt el, ami alatt Csíkszereda és a környék meghatározó tovább »