DT_kirándulás_2024_IMG_2434

Csapatösszerázó kirándulás

Idei csapatösszerázó kirándulásunk 2024. április 12-14. között zajlott, Piricskén. Csapatunk péntek délután érkezett, kiscsoportokban új programötleteket találtunk ki, mutattunk be egymásnak, majd egy már hagyománnyá vált Murder Mystery játékot is megoldottunk. Vacsora után már csak nagyokat beszélgettünk, társasoztunk. Szombat reggel tovább »

Gardrobvásár_2024_IMG_0017

Gardróbvásár

A gardróbvásár január 25-én került megrendezésre a diáktanács által iskolánk dísztermében. Minden osztály számára asztalt biztosítottunk, ahol áruba bocsáthatták a magukkal hozott kincseiket. Öt órai kezdettel, meglepetésünkre nagyon sokan eljöttek és részt vettek vásárunkon. Az asztalokon ruhák, könyvek, ékszerek, társasjátékok, tovább »

Film-est 2023

Filmest

A diáktanács mostani közösségének legelső filmestjének rendezésébe vetettük magunkat decemberben, hogy december 21-én részt vehessetek karácsonyváró eseményünkön, ahol 6 filmet vetítettünk le, melyek a következők voltak: A Grincs, Apácashow, Szörny Rt, Bébi úr, Életrevalók, és végül, mivel nincs karácsony Kevin tovább »

Teaest 2023

Teaest

Tanévünk első rendezvénye egy teaest volt, amely november 22-én került megszervezésre. Őszi témájú estünk kellemes hangulatban telt, értelemszerűen sok-sok teát ittunk, társasoztunk és jókat beszélgettünk. Célunk az volt, hogy kikapcsolódjunk a nehéz mindennapokban, ami szerintem sikerült is, olyan jó volt tovább »

Képződtek a diáktanácsosok

Elkezdődött a 2023-24-es tanév, a diáktanács is megtartotta az őszi képzését, ahol többek között elbúcsúztattuk a XII-es diáktanácsosokat, alelnököt és titkárt választottunk, rengeteget beszélgettünk, programokat terveztünk, ezáltal tanulva egymásról és egymástól. Bízom benne, hogy ez az alkalom is növelte csapatszellemünket, tovább »

Diáktanács programok Csíksomlyón 2023

Diáktanács programok Csíksomlyón

Hagyományunkhoz híven az új tanév kezdetén az első iskolai hét csütörtökjén megszerveztük a szabadtéri iskolanapot a csíksomlyói nyeregben. Különböző ügyességi játékok voltak az V-VIII-nak és a IX-XII-nek. Mindegyik játéknál pontoztuk az osztályokat, majd a végén az első három helyezettet díjaztuk tovább »

III.eSeM_Szeretlek!_IMG_4747

III. eSeM Szeretlek!

Május 18-án, néhány év kihagyás után újra megrendezésre került az eSeM szeretlek! Ez alkalommal 4 csapat versenyzett, új és érdekes dolgokat tudhattak meg az iskolánkról kvízeken keresztül, de ügyességi- és memóriajátékon keresztül is megcsillogtathatták tudásukat.Azt hiszem, mindannyiunk nevében mondhatom, hogy tovább »

DT_csapatösszerázó_2023_IMG_1786

Csapatösszerázó Hargitafürdőn

Idei kirándulásunk, mely január 15-17. között zajlott, első csapatösszerázó tevékenységünk volt az idei tanévben. Mivel a kilencedikes tagjainkkal még nem volt olyan sok időnk ismerkedni, beszélgetni, ez a kirándulás alkalmat adott rá, így amikor csak tehettük társasoztunk, beszélgettünk. A játékoknak tovább »

Adventi teaest 2022

Adventi teaest

2022. december 15-én megrendezésre került teaestünk, mely a karácsonyi hangolódásról szólt. Hallgattunk karácsonyi zenét, mézeskalácsot díszítettünk, és természetesen sok-sok teát ittunk. A legfontosabb, amiért szerveztünk az volt, hogy együtt legyünk egy kicsit az iskolánk falain kívül, beszélgessünk. Nagyon örülünk, hogy tovább »

XII. Gimisztár 2022

XII. Gimisztár

2022. november 17-én, 2 év kihagyás után újra megrendezésre került a Gimisztár, iskolánk tehetségkutató versenye, idén 12. alkalommal.  Ahogy eddig is, idén is egy témára építettünk, ami az 1980-‘90-es évek, diszkó világa volt. A versenyzők 3 kategóriában csillogtathatták meg tehetségüket, tovább »

Diáktanács programok Csíksomlyón 2022

Diáktanács programok Csíksomlyón

Az új tanév kezdetén rögtön az első iskolai héten megszerveztük a szabadtéri iskolanapot a csíksomlyói nyeregben. Különböző ügyességi játékok voltak az V-VIII-nak és a IX-XII-nek. Mindegyik játéknál pontoztuk az osztályokat, majd a végén az első három helyezettet díjaztuk is. A tovább »

DT_képzés_2022_IMG_8582

Képzésen a Diáktanács

Kis csapatunk nyáron sem pihent, ugyanis egy 3 napos képzésen vett részt, amelyben nemcsak a szórakozás és a pihenés dominált, hanem a tervezés és a kemény munka is. A képzés augusztus 29-én kezdődött, amikor is a diáktanácsunk a hargitafürdői Úz-Bence tovább »