Csapatösszerázó Gyimesfelsőlokon

Ezúttal Gyimesfelsőlokon vettünk részt egy szuper csapatösszerázó hétvégén. Pénteken suli után indultunk, már a vonatút is izgalmas volt odafele, csodaszép havas tájakat láttunk. Miután elfoglaltuk a szálláshelyünk, leosztottuk egymás között, hogy kinek mi lesz a feladata a hétvége folyamán, így gördülékenyen ment a főzés és takarítás folyamata. Az első este hangulatát fokozta, hogy egy óra erejéig nem volt áram, így a világítást gyertyákkal és telefonokkal oldottuk meg. Ebben is megmutatkozott a szuper csapatmunkánk, jó volt látni, hogy mindenki igyekezett segíteni, fényt biztosítani a társának. Miután megvilágosodtunk 😀 egy rövid beszéddel elbúcsúztattuk a tizenkettedikes tagjainkat, majd tortát majszolva idéztük fel az elmúlt évek közös emlékeit. 

Szombaton reggeli után nyakunkba vettük Gyimest, elsétáltunk a bob pályáig, ahol mindenki csúszott egyet. A hűvös idő ellenére is nagyon élveztük, majd mindannyian megittunk egy forró teát és visszatértünk a szállásunkra.

Míg a szakácsok és kukták a konyhában tevékenykedtek, a többiek a tegnap esti beszélegtést folytatták és néhány társasjáték is előkerült. 

Ez alkalommal is csodás hangulatban telt a hétvége, sok ember közelebb került egymáshoz, ami nagyon fontos, hiszen a közvetlenebb kapcsolat segíti a csapatmunka gördülékenyebb menetét. 

Molnár Apollónia, diáktanácselnök

Vissza