Filmest

A filmestünk dátumának az év utolsó tanítási napját választottuk, ezzel is megkoronázva és méltón lezárva ezt a fárasztó és tartalmas időszakot. Sok készülődés előzte meg ezt az estét, igyekeztünk mindent a lehető legjobban kigondolni, hogy mindenki számára élvezhető legyen. Hat film került vetítésre az éjszaka folyamán, ezek mind különböző kategóriákból. A közelgő karácsonyra való tekintettel, animációs filmnek A Grincset választottuk, illetve a romantikus filmek rajongóit a Káosz Karácsonyra című filmmel örvendeztettük meg, ezzel próbáltunk az ünnepre hangolódni. Továbbá a Beavatott, Csaló csajok, Utazók és A menedék című filmek is vetítve voltak az est folyamán. 

Az egyik szilencium termet berendeztük büfének, itt lehetett oltani a szomjat és az éhséget, illetve néhány társasjátékot is elhelyeztünk, így, ha valakinek nem tetszett az  éppen vetített film, itt elüthette az időt a következőig. 

Annak ellenére, hogy egész éjszaka egy szemhunyásnyit sem aludtam, nagyon jól éreztem magam, rengeteget nevettünk és összességében egy nagyon jó élmény maradt.

Molnár Apollónia, diáktanácselnök

Vissza