XII. Gimisztár

2022. november 17-én, 2 év kihagyás után újra megrendezésre került a Gimisztár, iskolánk tehetségkutató versenye, idén 12. alkalommal.  Ahogy eddig is, idén is egy témára építettünk, ami az 1980-‘90-es évek, diszkó világa volt. A versenyzők 3 kategóriában csillogtathatták meg tehetségüket, mégpedig: tánc, ének-zene és stand up. Tanácsaikkal és építő kritikáikkal zsűriként segítségünkre volt: Fábián Attila elismert, és szeretett zenetanár ének-zene kategóriában, Gábor Mihály, iskolánk egykori diákja tánc kategóriában és Bándi Gergely, iskolánk 12. osztályos diákja stand up kategóriában.

Bemondóink, Bodor Szidónia és Kolozsi Bence bevezettek minket a diszkó látogatóinak tehetségtárába, akik eszerint csodálatosan teljesítettek. Ének/zene kategóriában a 3. helyet Szabó Edina és Kovács Szilveszter, a 2. helyet Silló Dóra és Haefliger Kristóf, az 1. helyet pedig Bálint Anna Regina és Csiszer Hunor nyerték meg. Különdíjat kapott tánc kategóriában Bíró Balázs és párja,  stand up kategóriában Szilágyi Sámuel, illetve a legaranyosabb versenyzőink az 5. osztályos Csomortáni Bernadett-Csenge és Dávid Anna, ének-zene kategóriában. Mindenkinek gratulálunk, büszkék vagyunk mindenkire, mindannyian nagyon jók voltatok!

Diáktanácsunk már 2 éve agyal a szervezés kivitelezésén, de a vírushelyzet miatt sajnos nem valósíthattuk meg, idén viszont legnagyobb örömünkre, több mint 200 ember vehetett részt a rendezvényen, akik pozitív visszajelzéseikkel ajándékoztak meg, ezzel elfeledtette a munka nehézségeit.

Köszönetett szeretnénk mondani Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának, a Segítő Mária Alapítványnak és minden támógatónknak, hogy támógatták rendezvényünket. Isten fizesse!

Fotók: Csibi Teréz

Csibi Teréz, diáktanácselnök

Vissza