Egyetemi lelkiélet Kolozsváron

Kedves Fiatalok!

A csíkszeredai Szent Kereszt templom búcsús ünnepén találkoztam Molnár Lehel piarista atyával, aki az ősztől Kolozsváron tevékenykedik egyetemista lelkészként. A mellékelt képen Ő van bal felől, mellette a rendtartományfőnöke Szakál Ádám Márton, mellette pedig a jól ismert Sárközi Sándor atya.

A segesvári születésű Molnár Lehel atya megkért, hogy az alábbi felhívást juttassam el egyetemista fiataljainkhoz, akik Kolozsváron tanulnak. Gondoltam a honlapon közzé teszem felhívását, hátha többetekhez eljut az ő felajánlása, kérése azokhoz, akik már elballagtak, s ott tanulnak a kincses városban. A felhívás azonban mindenkinek szól, akik a jövőben ott fognak tanulni, élni. Lehel atya szándéka támogató, segítő azok számára, akik a tanulásuk mellett hitükben is fejlődni szeretnének, hogy lassan felelős tagjaivá váljanak egyházunknak.

Az alábbiakban közlöm felhívását és kérlek, fontoljátok meg, és vegyétek fel vele a kapcsolatot.

Kedves kolozsvári egyetemista fiatal!

Szeretettel várunk a Katolikus Egyetemi Lelkészség (KEL) közösségébe, ahol csoportjainkban és programjainkon megélheted teljes emberségedet. A tanulás mellett társas, érzelmi, fizikai és lelki értelemben is fejlődhetsz. Biztos találkozási pontunk a vasárnap esti 7-es szentmise a piarista templomban.

Ezen az oldalon követhetsz minket: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064660123365

Barátsággal: Molnár Lehel SchP, egyetemi lelkész

Simó Gáspár, spirituális

Vissza