Gyertyafényes vacsora

November 29. és december 1. között osztályunk, a XI. C Hargitafürdőn töltött pár napot. Ezen kirándulás alatt az Úz Bence menedékházban voltunk elszállásolva. Hargitára menet a fuvart páran busszal oldottuk meg, ami igazán kalandos volt. Első este, rögtön érkezésünk után, a rossz időjárás miatt sokáig nem volt villany, amiből adódóan sem világítás, sem fűtés nem volt. A körülmények ellenére nagyon jól szórakoztunk. Különféle társasokkal, kártyajátékokkal játszottunk, illetve rengeteget beszélgettünk. A telefonok hiányát gyorsan elfelejtettük, így végre egymásra tudtunk figyelni, ami a hétköznapokban sajnos nagyon ritka.

„Sötétben vacsorázni nem valami kellemes– gondolnánk sokan, de nálunk ez sem volt akadály. Vacsoránkat gyertyafényben fogyasztottuk el, ami néhány vicces, de annál szívmelengetőbb helyzetet szült. Miután alaposan kiromantikáztuk magunkat, már természetesnek éreztük az áram hiányát, de aztán hirtelen visszajött, s egyszerre kiáltottunk vidáman.

A kirándulás során sor került egy túrára a TV-tornyokhoz, nagyon szép idő volt csodálatos kilátással.

Összességében nagyon jó hangulatban telt ez a kirándulás, minden ilyen alkalom során kicsit közelebb kerülünk egymáshoz, kicsit jobban megismerjük egymást. Egy újabb élménnyel gazdagodtunk és mindig jókedvűen gondolunk vissza majd ezekre a frissen szerzett emlékekre.

XI. C osztály

Vissza