Billegés 2023

Billegés

27 nyolcadikos diákunkat búcsúztattuk el iskolánkból. Egy új kezdet, egy új fejezet kezdődik mindenkinek az új iskolájában. Sok sikert kivánunk!

Ballagás 2023

Ballagás

2023. június 3-án elballagott iskolánk 91 végzős diákja. Sok sikert kívánunk a NAGYBETŰS élethez!

Karácsonyváró_ünnepség_2022

Karácsonyváró ünnepség

Mint minden évben a téli vakáció előtt, az utolsó tanítási napon Karácsonyváró ünnepséget tartunk iskolánkban, ahol az V. osztály és IX. osztályok karácsonyi műsorral örvendeztetik meg diáktársaikat, tanáraikat, szüleiket. V. osztály IX. osztályok

Gólyabál_2022

Gólyabál

A pandémia után először került megrendezésre a Segítő Mária Gimnázium gólyabálja. Újult erővel, kreativitással, buzgalommal látott neki a csapat a munkának. A gólyabál tematikája a Mamma Mia musical volt, mely pörgős, Abba slágereivel biztosította a hangulatot, megmozgatta a közösséget. Családias tovább »

Bőjte Csongor újmisés

Iskolánk búcsúünnepe

Iskolánk búcsúján, Magyarok Nagyasszonya ünnepén szentségimádáson vettek részt az osztályképviselők (az első három órában, óránkénti váltásban) a gimnáziumi szentségi kápolnában. Ezt követően a kollégium dísztermében Ladányi Tamás veszprémi asztrofotós, csillagász tartott előadást, majd ezt követően a résztvevők megtekinthették a 30 tovább »

Gólyácska-bál 2022

Gólyácska-bál

2018-ban, amikor az első bálomon vettem részt, még kisgólyaként, nem is ismertem senkit, elég félénk is voltam, ezért rossz élményként maradt meg az egész esemény. Most azonban osztályom feladata volt, hogy az ötödiknek megszervezze a gólyácska bált, ahol az újonnan tovább »

Pünkösdi búcsú 2022

Pünkösdi búcsú

Ismét korlátozások nélkül vehettünk részt a csíksomlyói Pünkösdi búcsún. Istennek legyen hála!