Te Deum 2022

Te Deum

Lezárult a 2021-2022-es tanév. Mindenkinek pihentető vakációt kívánunk, találkozunk szeptemberben.

Pünkösdi búcsú 2022

Pünkösdi búcsú

Ismét korlátozások nélkül vehettünk részt a csíksomlyói Pünkösdi búcsún. Istennek legyen hála!

Billegés 2022

Billegés

27 nyolcadikos diákunk búcsúzott el iskolájától. Örömkönnyek, boldogság, bizakodás a továbbtanulásról. Sok sikert kivánunk!

Ballagás 2022

Ballagás

84 diákunk búcsúzott ma az iskolájától, van akinek 4, de van akinek 8 év volt ez az iskola az otthona. Sok sikert kívánunk az életben!

X.B 2022. március 15.

2022. március 15.

Március 15-én megemlékeztünk az 1848-as forradalom kitörésének 174. évfordulójáról, a X. B osztály  és Forró Albert tanár úr közreműködésével.

Maturandusz 2022

Maturandusz

Február 25-én, pénteken tartottuk a XII. osztályok nagykorúsítási ünnepségét, melynek keretében Ft. Bálint Emil főesperes-plébános tartott előadást a végzősöknek.

Karácsonyváró ünnepség 2021

Karácsonyváró ünnepség

Iskolánk kórusának, az V. osztálynak és a IX. évfolyamnak előadásával hangolódtunk a közelgő karácsonyi ünnepekre, december 22-én.

Adventi ráhangolódások 2021

Adventi ráhangolódások

Adventi – koszorúkötésAz adventi időszakot megelőző napokban adventi koszorúkötésre és ráhangoló elmélkedésre kerül sor. Minden osztály elkészíti az adventi koszorúját, amelyet az osztályban a katedrán helyeznek el. Adventi előadásokÉvről évre az adventi időszakban, a keddi szentmisék keretében a XI. osztályok tovább »

Iskolabúcsú – Magyarok Nagyasszonya ünnepe 2021

Iskolabúcsú – Magyarok Nagyasszonya ünnepe

Iskolánk búcsúünnepét október 8-án, Magyarok Nagyasszonya ünnepén tartjuk. Idén Ft. Hurgoi János érseki irodaigazgató tartott előadást Máriáról és az ünnep jellegéről. A búcsús szentmise főcelebránsa: Nm. és Ft. Tamás József nyug. segédpüspök volt.