Gólyabál

A pandémia után először került megrendezésre a Segítő Mária Gimnázium gólyabálja. Újult erővel, kreativitással, buzgalommal látott neki a csapat a munkának. A gólyabál tematikája a Mamma Mia musical volt, mely pörgős, Abba slágereivel biztosította a hangulatot, megmozgatta a közösséget. Családias hangulat, nevetések, kötelékek, történetek a színfalak mögött. Mi nagyon élveztük. Főszereplőink: Benedek Márta, Urkon Dávid, Gábor Bernadett, Budulicean Cristian, Erös Dóra, Imets Dávid, Miklós Eszter, Pál László, Basa Rebeka, Nagy Ervin, Kovács Ilka, Füzi Magor.

IX-ben az egyik legjobb döntésem volt, hogy elmentem a gólyaválogatóra, és így beválogattak gólyának. A XII-esek óriási élményt nyújtottak nekünk a Gólyabál megszervezésével, és én is azzal az ambícióval álltam bele a szervezésbe, hogy szeretném, hogy a mostani kilencedikeseknek is legalább akkora élmény maradjon, mint nekünk. Úgy érzem, szervezőkül szívünk-lelkünk beletettük, sok fáradtságos munka, nézeteltérés tarkította ezt az elmúlt pár hónapot, de az eredmény nem maradt el. Remélem, a gólyáknak is akkora öröm volt a részvétel, mint nekünk szervezőkül. Egy biztos, örök emlék marad.

Gergely Sarolt, XII. B

Viszonylag korán került sor a Gólyabálra, de ami tőlünk telt beletettük a maximálisat. Néhány próbára nem tudtam elmenni, de attól eltérően felzárkóztam. Nagyon hamar eltelt. Az előadás sem volt hosszú. Nagyon tetszett az összhang közöttünk. A gólyák is próbáltak mindent megtenni.

Gál Márton, XII. C

Számomra a Gólyabál egy olyan élményt nyújtott, ami az elkövetkező években mindig végig fog kísérni. Felejthetetlen csapatot alkottunk a kis gólyákkal és szervezőkkel egyaránt. Nagyon szoros kapcsolat alakult ki közöttünk. Minden percét élveztem. Én talán a 4 év legjobb élményei közé sorolnám a Gólyabált.

Kedves Borbála, XII. B

Számomra a Gólyabál nagyon sok új emléket adott. Rengeteg új embert ismerhettem meg, új kapcsolatokat teremtettem és sok jó barátot szereztem. Nem volt mindig minden a legkönnyebb a szervezés terén viszont közösen meg tudtunk oldani mindent. Szerintem az ilyen emlékek felbecsülhetetlenek és ha van rá lehetőség, nem szabad kihagyni!

Jáni Blanka, XII. A

Rengeteg nehézség árán sikerült idén újra megszervezni a Gólyabált. Ez a legnagyobb munkát igénylő esemény, amelyet nem szabad elengedni. A legutolsó Gólyabál a mi évfolyamunknak volt, röpke idő alatt gólyából szervezővé váltunk, és belekóstolhattunk egy igazán nehéz feladatba. 12 nagyon tehetséges kilencedikes gólyával dolgoztunk együtt. A szervezőkkel való kezdeti lépések, később a teljes előadás kivitelezése egyedi, páratlan módon berögzült  az emlékeimbe. Fantasztikus, energikus közösséggel megalkottunk egy életrevaló emléket. A tánc során felidéztem a múltban történt eseményeket, amikor én voltam gólya, mekkora izgalom társult a színpadon töltött pillanatokért. Egyszerűen leírhatatlan az élmény. Meg kell tapasztalni és át kell élni, örökké hálás leszek azért, hogy szuper csapattal alkottunk egy vagány, látványos és aranyos Gólyabált. Már annyira megszokottá vált számomra a délutáni próba, őszintén szólva hiányzik manapság. A kemény munka meghozta gyümölcsét.

Bors Örs, XII. B

Vissza