Csapatépítő kiránduláson a IX. B

Ahogy az oszi látja: Csapatépítő kirándulásunkra 2022. november 24-25-én került sor Hargitafürdőn, ahol közösségformáló játékok, karaoke-éneklés, adventi ráhangolódás, valamint rendhagyó történelem- és földrajzóra tette értéknevelő és magatartásformálóvá tevékenységeinket. Köszönet Molnár Csorba Zsombor hegyimentő barátunknak és társának, hogy vállalták és támogatták kirándulásunkat, akiknek gyakorlatias játékvezetésük és rugalmas hozzáállásuk, biztonságos túravezetésük segítette a jó hangulat kialakulását. Ugyanakkor köszönöm az osztályomnak a lelkes részvételt, a fegyelmezett magatartást és az egymásra való odafigyelést, támogatást.

Pitó Noémi, osztályfőnök

Ahogy mi látjuk: Nagy izgalommal vártuk az első közös kirándulásunkat, hiszen tudtuk, hogy csak egy osztálykirándulás tudja igazán összerázni a közösségünket. A Hargita felé már nagyon jó hangulatunk volt, de ott tudtunk csak igazán felszabadulni. A kirándulásunk két napos volt. Ezeken a napokon egy-egy hegyimentő csatlakozott hozzánk.

A megérkezésünk napjának első felében csapatépítő játékok ékesítették ottani időtöltésünket, amelyek végén kihasználva az igazi karácsonyi időjárást hógolyócstáztunk és eközben fagyoskodtunk, majd koszorút fontunk és megnéztük az “Everest” című filmet. Be kell ismernem, hogy az éjszaka folyamán sem unatkoztunk, emiatt az oszi sem tudott pihenni, pedig mi nagyon vigyáztunk, hogy csendesek legyünk, hiszen bárki bármit mondott a szomszéd szobában lévők is hallották, emiatt már nem sok titkunk maradt egymás előtt.

A második ott töltött napunkon reggeli után egyből indultunk a Kossuth-sziklához, ahova egy nagy, de aranyos kutya is velünk tartott. Mikor visszaértünk társasjátékoztunk, ebédeltünk és a busszal hazajöttünk.

Felejthetetlen élmény volt számunkra, olyannyira, hogy már írtunk is egy kirándulás kívánságlistát az oszinknak, hátha ezzel ihletet adunk neki.

Gergely Bianka, IX. B

Vissza